WOW! Reporterul Mihai Căldăraru împreună cu doamna Viorica Dancilă, viitorul Președinte al României…

Unde dai şi unde crapă, sau mai bine zis, viaţa te duce pe meleaguri necunoscute, unde te poţi rătăci fără să-ţi dai seama! Cunoscutul reporter de investigaţii Mihai Căldăraru, a publicat pe reţeaua de socializare Facebook, o fotografie care a stârnit un interes enorm şi a generat o sumedenie de comentarii, PRO şi CONTRA, în ceea ce priveşte viitoarea candidatură a doamnei Viorica Dăncilă la funcţia de Preşedinte al României.

În febra evenimentelor ce se succed cu o viteză uluitoare, reporterul Mihai Căldăraru a catadicsit să-şi facă poze cu foarte multe persoane politice de la noi din ţară. Unele dintre ele nici măcar nu au fost observate de publicul larg, dar au creat o isterie generală, fiind intens comentate.

Din discuţiile avute cu reportelul în cauză, acesta nu este susţinătorul niciunui partid politic, doar că-şi îmbogăţeşte colecţia de fotografii, de câte ori prinde momentul oportun.

Ultimele fotografii sunt o enigmă, datorită faptului că se poate specula intenţia de vot a reporterului, fapt care nu a fost declarat sau recunoscut de către acesta.

În acest moment, Mihai Căldăraru are o bilă albă şi Felicitări, pentru că are curajul să apară oriunde şi oricând cu diferite “vedete” din lumea politică, el fiind cu adevărat un om ce nu şi-a declarat niciodată apartenenţa politică faţă de niciun partid din România. Baftă Mihăiţă! Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursă FOTO. Sursă articol: Mihai Căldăraru