Micuţul Leon, fiul lui Kamara a suferit a cincea operaţie cu celule stem.

Fiul lui Kamara, Leon, a suferit cea de a cincea operatie cu celule stem, in Turcia. Kamara, tatal micutului, a dezvaluit ca progresele lui Leon sunt deja mari, scriu cei de la yabbmusic.ro

„Suntem bine, am fost in Turcia cateva zile. Am fost pregatiti pentru a 5-a interventie cu celule stem, care a avut loc pe 22 august, pe 23 ne intoarcem (n.r.: azi). Leon este curajos, voios, super inteligent, asa cum si-a aratat progresele din ultima vreme. Din punct de vedere cognitiv este din ce in ce mai bine, este foarte atent la tot ce se intampla in jurul lui, comunica foarte bine, la kinetoterapie lucreaza mult mai bine de atunci si drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela ca s-a ridicat si in fund singur.

Se misca mult mai repede si cand e vorba sa se tarasca in patru labe, sunt semne bune din partea tuturor terapeutilor lui care spun ca tot ce facem il ajuta enorm. Interventiile cu celulele stem l-au facut mult mai comunicativ si mai deschis la progrese. Continuam sa facem la Bucuresti kinetoterapie, ergoterapie, a terminat injectiile pe care le-a facut timp de 3 luni, un tratament special, urmeaza apoi in septembrie ce-a de-a 6-a interventie si apoi o alungire de muschi”, a marturisit Kamara pentru Pro TV.

Pentru cele 6 interventii de care are nevoie Leon, Kamara trebuie sa plateasca in jur de 78.000 de euro.

Daca doriti sa il ajutati pe Leon, iata conturile unde o puteti face:

loading...

RO37BACX 0000001712976001 – RON

RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

Sursa VIDEO: Sprint Music Cititi mai multe informatii interesante pe portalul yabbmusic.ro