Un tânăr pompier de 25 de ani a murit în Pasul Tihuţa, după ce a intrat cu motocicleta pe contrasens şi s-a izbit violent de un microbuz

Un accident deosebit de teribil s-a petrecut seara trecută, pe DN 17, în Pasul Tihuţa, în localitatea suceveană Poiana Stampei. Accidentul terifiant s-a produs în jurul orei 18:30, în Pasul Tihuţa spre Vatra Dornei, scriu cei de la observator.tv

Un tânăr pompier maramureşean de 25 ani din satul Borcuţ, oraş Târgu Lapuş, şi-a găsit sfârşitul, seara trecută, într-un accident pe DN 17, în Suceava. Tânărul a decedat pe loc după ce a intrat cu motocicleta pe contrasens şi s-a izbit violent de un microbuz de persoane.

Din primele informaţii de la faţa locului, se pare că tânărul a pierdut controlul motocicletei din cauza vitezei, acroşând microbuzul care venea din sens opus.

În urma impactului extrem de puternic, tânărul a fost aruncat pe asfalt, suferind răni foarte grave, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să declare decesul băiatului.

Potrivit vasiledale.ro, tânărul din Borcuţ se pare că îşi cumpărase motorul în urma cu o lună de zile. Nu era căsătorit. Muncea la o firma din oraşul Târgu Lapuş ca pompier.

Poliţiştii suceveni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv