Mihai Căldăraru a organizat o tabără la mare pentru 50 de copii de la Centrul de plasament Preșcolar nr. 6 din Bucureşti

Obişnuit să facă fapte bune, Mihai Căldăraru, fost preşedinte al Asociaţiei MicNews din Bucureşti, a organizat a doua tabăra destinată copiilor proveniţi din Centrul de plasament Preșcolar nr 6, sector 4 Bucureşti.

Copiii cazaţi la Vila Rândunica din Eforie Sud sunt bucuroşi că datorită campaniei umanitare Sărăcia Distruge Omenia au avut ocazia unică până acum, de a vedea Marea Neagră şi frumuseţile staţiunii unde îşi desfăşoară activitatea.

Mihai Căldăraru este conştient că fără bunătatea sponsorilor nu se putea face nimic, iar acum când totul s-a întâmplat, iar proiectul a avut succes, le mulţumeşte tuturor celor implicaţi şi bineînţeles Ministerului Tineretului şi Sportului care l-a ajutat foarte mult.

Cu toate că din luna septembrie, Mihai Căldăraru nu va mai ocupa funcţia de Preşedinte al Asociaţiei MicNews, acesta promite că nu va da uitării proiectele lui de suflet şi va pune umărul la continuitatea acestora.