Alianţa electorală dintre ALDE şi Pro România se numeşte 1 OM. Ce scrie în documentul semnat de Victor Ponta și Tăriceanu

Era previzibul ca ALDE să părăsească guvernarea, din cauza faptului că se luau decizii importante fără ca toţi cei implicaţi să fie şi întrebaţi. Bunul mers al lucrurilor doar de a spori imaginea partidului de guvernământ, nu a ţinut şi loc de explicaţii, iar lucrurile au luat o turnură mai puţin benefică pentru ALDE, fapt ce a dus la destrămarea unei “prietenii” de câţiva ani cu PSD-ul.

Alianţa electorală dintre ALDE şi Pro România se numeşte. 1 OM!

Documentul prevede ca cele două partide să susţină candidatura independentă a actorului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale. Preşedintele Pro România a precizat că în 24 de ore va depune la Biroul Eletoral Cental documentaţia.

Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta au semnat protocolul de colaborare în campania pentru prezidenţiale, însă departe de ochii presei.

Cei care vor coordona activitatea acestei alianțe vor fi Norica Nicolai din partea ALDE și Sorin Cîmpeanu din partea Pro România.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro