Întâmplare INCREDIBILĂ – Un cal s-a apropiat de sicriul stăpânului său pentru a-şi lua rămas-bun. FOTO

Se cunosc foarte multe poveşti despre prietenia dintre om şi cal, dar aceasta este una dinbtre puţinele care a fost şi fotografiată. Prietenia dintre stăpân şi animal poate fi uneori atât de strânsă, încât finalul este la fel de dramatic ca în cazul a două persoane, scriu cei de la cespun.eu

Povestea incredibilă s-a întâmplat în Brazilia, unde un bărbat a legat o prietenie foarte strânsă cu calul său pe care l-a crescut de mic. Cei doi erau de nedespărţit, deşi calul nu era folosit mereu la muncă. Într-o zi fatidică, bărbatul a murit într-un accident cumplit de maşină.

La înmormântare, fratele bărbatului, ştiind de prietenia strânsă dintre acesta şi calul său, a decis că şi acesta din urmă merită să fie prezent la funeraliie prietenului său.

Deşi au fost destui care nu au înţeles ce caută calul în apropierea sicriului, la aflarea poveştii mulţi au izbucnit în lacrimi.

“A fost ca şi cum calul ştia ce se întâmplă şi dorea să-şi ia rămas-bun de la prietenul său”, spune una dintre persoanele prezente la înmormântare. Articolul continua dupa reclame …

loading...

“(Calul) a început să se plimbe pe lângă sicriu, l-a mirosit şi apoi a început să necheze. Au fost nişte emoţii foarte puternice. Toată lumea a fost mişcată de această imagine, iar eu am început să plâng.”, spune o altă participantă la funeralii.

Acesta este o dovadă că şi animalele îşi jelesc prietenii.

Familia bărbatului decedat a declarat că va avea grijă în continuare de cal, iar acesta va primi tratamentul pe care l-a primit şi până în prezent.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cespun.eu