Dupa ani de munca in Italia, o familie este distrusa intr-un accident. S-au intors in Romania ca sa faca nunta unui copil …

O tragedie fara margini s-a petrecut vinerea trecută pe raza județului Cluj, în localitatea Bucea, pe drumul național Cluj-Oradea. Doi soți din localitatea suceveană Horodnic de Sus au fost implicați într-un accident rutier foarte grav. Acestia plecaseră de acasă spre Băile Felix, în concediu, însă drumul lor s-a oprit brusc, după ce bărbatul aflat la volan, a pătruns cu autoturismul pe contrasens. Bărbatul a murit, în timp ce soția sa este în stare gravă, scriu cei de la cititulnudoare.ro

Dupa ani de munca in Italia, cei doi soti venisera in tara pentru a face nunta unuia dintre copii, eveniment ce fusese organizat cu doar o saptamana in urma.

Conform informatiilor primite de la politistii clujeni rezultă că bărbatul de 53 de ani se deplasa pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea la volanul unui autoturism și a pătruns pe sensul opus de mers, cel mai probabil din cauză că a adormit la volan, intrând violent în autotrenul condus regulamentar de un șofer în vârstă de 36 de ani.

Imediat, la fata locului au ajuns reprezentanții ISU Cluj, care au intervenit asupra celor implicati in groaznicul accident si au transmis că: „s-a acționat mai bine de 30 de minute pentru a putea extrage cele două victime dintre fiarele contorsionate. Bărbatul, de pe locul șoferului, avea membrele inferioare prinse sub bordul mașinii și suferise traumatisme extrem de severe la nivelul acestora”.

Bărbatul era conștient în momentul în care a fost descarcerat de către echipajele de intervenție, însă era slăbit și confuz. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Conform Știri de Cluj, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD aflat la locul accidentului, care a început deplasarea pentru a se întâlni pe traseu cu echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, încadrat cu medic.

Întâlnirea a avut loc la ieșirea din orașul Huedin spre Cluj-Npoca, însă starea bărbatului s-a deteriorat pe traseu, înainte de locul de întâlnire, și a intrat în stop cardio-respirator. Personalul medical a încercat manevre de resuscitare susținute mai bine de o oră, însă organismul bărbatului nu a mai răspuns.

Femeia descarcerată din autoturism a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj, cu multiple leziuni.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul cititulnudoare.ro