O mamă diabolică de 23 de ani si-a lăsat 11 zile copii singuri în casă, în timp ce ea se distra. Micuţii şi-au mâncat excrementele si varul de pe pereţi …

O întâmplare fără precedent s-a petrecut de curând în Kiev, capitala Ucrainei, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro, citând Daily Mail. Mai precis, mama diabolică în vârstă de 23 de ani, care și-a lăsat băiețelul de un an să moară de foame după ce l-a lăsat alături de sora lui de trei ani, 11 zile fără mâncare și apă pentru „se distra cu iubitul”.

Mama se numeşte Vladislava Trokhimchuk şi a fost acuzată că în mod deliberat și-a înfometat copiii, care au ajuns să-și mănânce propriile excremente. Fiul ei, Danill, a trebuit să moară de foame datorită inconștienței ei. Fiica ei Anna, în vârstă de trei ani, a supraviețuit consumând apa găsită într-o vază. Totuși fetița suferea de malnutriție acută atunci când a fost găsită.

Conform primelor informaţii din anchetă, copiii erau într-o cameră, pentru că ușa fusese blocată cu un prosop, pentru a-i opri să ajungă în bucătărie. Conform spuselor fostului ei soț Alexey Trokhimchuk, tatăl copiilor, mama acestuia i-a găsit după 11 zile. Ea a spus poliției: ”M-am dus la copii cu alimente și jucării. Anna zăcea pe pat, dormea. Am trezit-o, i-am dat o bucățică de brânză, o banană și am ținut-o în brațe. Și apoi totul a fost ca într-un vis teribil … Nu înțelegeam ce s-a întâmplat”.

Ce s-a aflat în instanță

Potrivit instanței, Vladislava Trokhimchuk intenționase să înfometeze copiii și apoi să posteze imagini pe rețelele de socializare. Ea spera să strângă bani spunând că unul sau ambii copii suferă de o tumoare și trebuie operat pentru a-i salva viața. Și-a petrecut timpul alături de noul său iubit și de fiica pe care o are cu acesta. O sursă din poliție a spus: Se distra cu el în timp ce copiii erau torturați”.

loading...

Psihiatrii au declarat-o aptă mental pentru a fi judecată. Judecătoarea Galina Bondarenko a numit-o „cinică și lipsită de inimă”, dar sentința de opt ani pe care a dat-o a stârnit un strigăt de indignare. În momentul în care a auzit sentința prin legătura TV directă cu celula ei de detenție, și-a dat în petec. A fost văzută râzând și bătând din palme de bucurie. Ea ar putea fi liberă peste trei ani.

Procuratura va face apel și va solicita o condamnare pe viață. Nadezhda Maksimets, purtătoarea de cuvânt al Parchetului din Kiev, s-a declarat șocată. ”Ca mamă a doi copii, sunt pur și simplu șocată. Vom face apel imediat împotriva sentinței și vom lupta pentru pedepsirea ei pe viață”, a spus ea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro