Poliţia din Marea Britanie: Hoții români terorizează Londra. „Fiți cu ochii pe bunurile voastre”

Speriaţi de numărul mare de furturi din buzunare, genţi şi rucsacuri, poliţiştii din Londra au demarat a o amplă acțiune pentru depistarea și supravegherea hoților de buzunare, scriu cei de la roineu.com

Astfel, au participat atât ofițeri în civil cât și experți din cadrul forțelor de ordine al Marii Britanii. În urma acţiunii au fost găsite 11 persoane ce au fost acuzate de furturi în mijloacele de transport din Londra și condamnate la închisoare, asta doar în ultima săptămână.

A fost o săptămână de acțiune extrem de reușită, o serie de persoane fiind acuzate de încercarea de a fura obiecte de la pasageri. Acesta este un pas de importanță vitală în lupta noastră împotriva infracționalității pe rețeaua feroviară din Londra”, a declarat Inspectorul șef Andy Wright, de la Poliția Transporturi.

Am dori să le reamintim tuturor clienților să fie cu ochii pe bunurile lor, să țină gențile și rucsacurile închise și să raporteze orice comportament suspect la personalul nostru sau la poliție”, a spus Mandy McGregor, șeful Poliției Transporturil din cadrul TfL (Transport for London).

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul roineu.com

loading...