Andrei de 32 de ani venise de la muncă din Anglia să-şi dea copiii la şcoală şi a fost ucis în faţa porţii

Tragedie fără margini în localitatea Bârzeşti din judeţul Vaslui. Andrei B., un tânăr de 32 de ani, tatăl a doi copii, venise din Anglia, de la muncă, să le fie alături celor doi copii în prima zi de şcoală. Acesta a fost înjunghiat în gât de persoane necunoscute. Imediat după incident, Andrei s-a mai târât câţiva metri, pe stradă, încercând să ajungă la familia sa, însă a pierdut prea mult sânge şi a murit în faţa porţii, scriu cei de la observator.tv citând vremeanoua.ro.

“A venit acasă să-si dea copii la şcoală şi uitaţi-vă că zace mort într-un şant. Ce păcat! Era un om atât de liniştit, săracul. Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimele forţe să ajungă acasă la soţie şi copii, dar n-a mai apucat”, a declarat o rudă a lui Andrei.

Vecinii tânărului din Bârzeşti sunt terifiaţi la gândul că oricare dintre ei puteau să cadă victimă agresorilor şi cer autorităţilor să-i prindă cât mai repede.

Conform primelor cercetări, politistii au stabilit până acum un cerc de suspecti, care se pare că ar proveni dintr-o comună vecină.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

loading...