Un român de 29 de ani a fost prins de polițiști, după ce a furat telefoane de 10.000 de euro, în Germania

La începutul acestei luni, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Roman au depistat pe raza municipiului Roman, un tânăr de 29 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Germania, scriu cei de la ziarulderoman.ro

Conform IPJ Neamț, ancheta autorităților germane a stabilit faptul că, la data de 25 iulie, tânărul din Roman, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-un centru comercial din Germania, de unde ar fi sustras 20 de telefoane mobile. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 10.000 de euro.

„Tânărul a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bacău. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare”, informează IPJ Neamț.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulderoman.ro

loading...

Be the first to comment

Dacă ţi-a plăcut, lasă şi tu un comentariu ...