Anglia: românul Robert Enescu este dat în urmărire internațională, pentru că a încercat să oblige o româncă gravidă să-și vândă corpul

„A fost ținută închisă într-o cameră la o locație din Enfield fără mâncare sau căldură, doar o saltea pe care să se întindă și o găleată în care să-și facă nevoile”, a spus inspectorul britanic Wes Martin, citat de BBC. Ulterior, femeia a fost mutată în orașul Coventry unde „era clar că avea intenția să o oblige să se prostitueze, a fost ținută captivă în condiții mizere și a fost supusă unui tratament degradant”, a mai adăugat detectivul.

În data de 19 februarie 2019, un șofer de taxi chemat de Enescu să o ducă pe tânăra româncă gravidă într-un bordel de pe St. Christians Road din Coventry. Văzând unde trebuie să o ducă, taximetristul a sunat îngrijorat la poliție și le-a spus că există posibilitatea ca femeia să fie obligată să se prostitueze. Imediat, polițiștii britanici au organizat un raid în bordelul respectiv pe 20 februarie și au găsit „mai multe femei din Estul Europei, despre care se suspectează că sunt sclave sexuale”, au declarat autoritățile britanice. Printre femeile care erau în acel bordel se afla și tânăra româncă trimisă acolo de Enescu pe care polițiștii au pus-o în siguranță, scriu cei de la romanii.london.

„Tot ce avea asupra sa era o pungă cu 50 de prezervative pe care i le-a dat Enescu”, a spus inspectorul Wes Martin.

După actiunea poliţiştilor, Robert Enescu a fost arestat pe data de 22 februarie în timp ce se afla la locuința sa de pe Kingfield Road din Coventry, dar, cu o zi înainte ca procesul său să înceapă, bărbatul a ieșit din închisoare pe cauțiune și a dispărut.

Autoritățile britanice au emis acum un mandat de arestare pe numele său la nivel european și cer ajutorul oamenilor pentru a obține informații despre acest infractor.

loading...

Cine l-a văzut sau știe unde se află Enescu, este rugat să sune la 112 pentru a informa autoritățile, chiar și în mod anonim.

Tânăra româncă gravidă atunci în luna a treia s-a întors în România și probabil a adus pe lume copilul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul romanii.london.