Elizabeta Zamacau de 40 de ani a fost împușcată de concubinul italian, pentru că dorea să se întoarcă în România

O femeie româncă pe nume Elizabeta Zamacau în vârstă de 40 de ani, originară din Brașov, se zbate acum între viață și moarte, după ce a fost împușcată marți, 17 septembrie 2019, de către concubinul său, un cetățean italian în vârstă de 64 de ani pe nume Gaetano Giannotto.

Cei doi locuiau împreună, într-o casă din zona rurală a localității Calascibetta din provincia Enna (Sicilia), scriu cei de la rotalianul.com

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, cei doi concubini ar fi avut o discuție aprinsă, care se pare că a pornit de la dorința femeii de a se întoarce în România cu copilul avut din relația cu Giannotto. Bărbatul însă nu a acceptat această decizie a concubinei sale și a decis să o împuște.

Nervos fiind, Gaetano Giannotto a tras mai multe focuri de armă spre femeia româncă, gloanțele lovind-o în torace, abdomen și puțin mai jos, în zona inghinală. Femeia este internată acum la spitalul Cannizzaro din Catania, unde a fost transportată cu elicopterul după ce a fost împușcată și se află în stare foarte gravă, luptându-se între viață și moarte.

Elizabeta a fost supusă unor intervenții chirurgicale foarte delicate în urma rănilor suferite, iar medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

loading...

Elizabeta și Gaetano au o fetiță împreună și locuiesc într-o casă pe care românca noastră o primise moștenire de la un bătrân pe care ea l-a îngrijit lucrând ca „badantă”. Surse apropiate familiei bărbatului italian spun că el lucrează la primărie și că mai are doi copii din prima căsătorie, o fată și un băiat.

Gaetano Giannotto a fost pus sub arest și transferat în penitenciarul din Catania, în așteptarea interogatoriului, bărbatul fiind acuzat în acest moment de tentativă de omor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com