Menajera româncă Roxana de 32 de ani, i-a luat unui bătrân italian cu retard mintal, casa şi toată averea

O româncă tânără şi frumoasă care muncea ca menajeră în Italia, va fi judecată de instanţa italiană pentru înşelăciune, după ce a păcălit un bătrân italian în vârstă de 68 de ani, să-i doneze casa şi 30.000 de euro, scriu cei de la observator.tv

Femeia care se numeşte Roxana S., are 32 de ani şi încă de la început, se pare că a avut un plan bine stabilit împreună cu iubitul ei din România, minţindu-l pe bătrân că îl iubeşte şi că a rămas însărcinată cu el.

Odată angajată de bătrânul italian în vârstă de 68 de ani, (bolnav fiind cu retard mintal), l-a păcălit pe acesta că s-a îndrăgostit de el, apoi i-a spus că este însărcinată cu copilul lui, deşi între cei doi nu se consumase relaţii intime.

Cu toate că românca plecase înapoi în România, aceasta nu a renunţat la italian şi îi trimitea zilnic mesaje romantice şi promisiuni deşarte, făcându-l pe bătrânul italian să creadă 100% că femeia îl iubeşte şi vrea s-i fie soţie.

După ce a fost sigură că italianul nu mai poate trăi fără ea, românca i-a spus că are nevoie de o casă, ca să locuiască în Italia. Acela a fost momentul în care bătrânul s-a hotărât şi i-a donat-o pe a lui.

loading...

De asemenea, românca a cerut şi bani pentru diferite nevoi, fiind “însărcinată”, aşa că italianul i-a trimis mii de euro, peste 30.000 de euro, scrie ilmessaggero.it.

De asemenea, românca s-a şi logodit din Italianul, ca să-i arate că îl iubeşte, deşi ea era deja măritată în România. Cazul este în plină desfăşurare, în instanţa italiană.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv