Un român de 23 de ani înşelat de patronul italian, a venit cu pistolul în mână să-și ceară banii pe o lucrare

O întâmplare mai puţin obişnuită s-a petrecut de curând în Genova, atunci când un român de 23 de ani care lucrează în construcţii a fost tocmit de italian să-i execute o serie de lucrări la restaurantul pe care îl deţine.

Conform celor de la gazetaromaneasca.com care citează La Repubblica, românul nostru ar fi trebuit să încaseze 700 de euro însă, după ce a terminat lucrările, doar că patronul restaurantului s-a făcut că plouă şi a uitat “voit” să-i plătească pentru munca depusă.

În dimineaţa zilei de duminică, supărat că există riscul să nu-şi mai încaseze banii, românul s-a înarmat cu un pistol, a intrat peste italian în restaurant. L-a ameninţat că îl împuşcă, dar italianul a reuşit să-i distragă atenţia şi să solicite intervenţia autorităţilor.

Carabinierii au intrat rapid în locaţie şi l-au prins pe român când încerca să arunce pistolul într-un butoi plin cu ulei.

Luni dimineaţa, magistraţii au decis arestarea preventivă a românului, acesta fiind acuzat oficial de comiterea infracţiunilor de tentativă de jaf şi port ilegal de armă.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com