Recompensă de 20.000 de lire sterline, pentru prinderea unui român care ar fi bătut trei femei în Anglia

Totul s-a întâmplat în ziua de 2 septembrie 2019, puţin după ora 10 şi 35 de minute, atunci când la uşa unei familii din Luton-Bedfordshire a sunat un bărbat îmbrăcat ca un angajat al unei firme de curierat, scriu cei de la observator.tv

Odată intrat în locuinţa unde se aflau trei femei, în primele 10 secunde, fiica şi mama proprietarului sunt puse la pământ cu lovituri puternice. Calm, agresorul le târăşte corpurile aproape inerte în bucătărie. Bărbatul continuă atacul şi reuşeşte să reducă la tăcere şi a treia victimă, sora proprietarului casei. Fetiţa îl imploră se se oprească dar este prea târziu.

În numai 5 minute, cele trei femei care i-au stat în cale sunt lăsate într-o baltă de sânge pe podea. Individul ia apoi mai multe obiecte din casă, câteva console de jocuri şi un receveir tv, şi se face nevăzut.

Familia atacată se numeşte Vung şi din fericire avea montate camere video de supraveghere în apartament, iar acum poliţiştii au imaginea agresorului.

Familia victimelor oferă o recompensă de 20 de mii de lire oricui ajută la prinderea suspectului. Tatăl fetei susţine că l-a identificat pe agresor: ar fi vorba de un individ din Cireşu, Brăila. Articolul continua dupa reclame…

loading...

“Bărbatul din imagini a fost identificat ca fiind Săndel Hornea sau Săndel Bolentin. Este din comuna Cireşu, Brăila, România. Nu a fost încă arestat. Se ascunde în România acum. Vă rog, ajutaţi-mă să continui”, este mesajul transmis de proprietarul casei.

“Am primit foarte multe informaţii de la mai multe persoane, despre cine este şi de unde este. A venit să ne atace. Voia să fure bani. A furat o consolă de jocuri, o consolă video şi inelul mamei”, este un alt mesaj transmis de proprietarul casei.

În ianuarie 2007, bărbatul a fost acuzat de proxenetism. A obligat cinci fete să se prostitueze în Italia. În 2008, a fost prins în România şi condamnat la 17 ani de închisoare. A reuşit anul trecut să iasă din închisoare, pe baza recursului compensatoriu.

În România, poliţiştii nu sunt încă pe urmele lui. Autorităţile spun că nu au primit nicio notificare oficială privind aceste agresiuni din Regat. În urmă cu nici două luni, un alt român a fost arestat la Dej. Bărbatul este acuzat că, în 2013, a ucis cu un ciocan o cunoscută artistă britanică.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv