Maria Karina a fost ucisă din gelozie într-un parc din Timişoara, de către iubitul ei Cosmin Titiş – VIDEO

Tragedie fără margini în Timişoara! Tânăra Maria Karina de 21 de ani se plimba prin parcul din spatele Catedralei alături de prietena ei, când a fost ajunsă din urmă de iubitul ei Cosmin Titiş, care se pare că o urmărise de mai multă vreme. Imediat, acesta a tras-o deoparte de amica ei, tocmai ca să discute cu ea, moment în care a scos cuţitul şi a lovit fără milă. A înjunghiat-o pe fată în gât, în piept şi în faţă, de mai multe ori. Lasând-o într-o baltă de sânge, atacatorul a fugit fără să se uite în urmă, scriu cei de la observator.tv

Imediat, la faţa locului au sosit organele de poliţie şi ambulanţa. Poliţiştii au descoperit că cei doi iubiţi erau din Lupeni şi veniseră de mai multe luni în Timişoara.

Criminalul se numeşte Cosmin Titiș, are 31 de ani şi nu lucrează nicăieri. Acesta, pe fondul unei gelozii exagerate, dar şi din cauza faptului că va fi părăsit, vineri a urmărit-o pe fată, înarmat cu un cuţit şi a înjunghiat-o.

Criminalul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins după trei ore de la comiterea crimei, îndreptându-se pe calea ferată spre Pădurea Verde, unde încerca să se ascundă.

Echipajul ambulanței sosit la fața locului a început imediat manevrele de resuscitare, chiar pe aleea din parc. Tânăra a fost transportată apoi în stop cardio-respirator la Spitalul Municipal, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Acum, tânăra este plânsă de zeci de prieteni, şocaţi de sălbăticia atacului şi de felul în care şi-a găsit sfârşitul. Atacatorul a fost dus în arestul Poliției Timiș și urmează să fie audiat în zilele ce urmează.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv Sursă VIDEO: Timisoara TV