Un cioban şi-a incendiat mașina în semn de protest față de administrația locală, de autorități și de interlopi.

La începutul acestei luni, în jurul orei 20:00, un incendiu de maşină a fost semnalat în satul Crairât comuna Ploscoș. Imediat, la faţa locului a venit de urgenţă o autospecială de stins incendii de la detașamentul de pompieri Turda, scriu cei de la turdanews.net care citează stiridecluj.ro

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului mașina era deja cuprinsă de flăcări. Este vorba despre o Dacia Solenza. Din surse neoficiale, proprietarul mașinii și-ar fi incendiat propriul autoturim, deocamdată nu se cunoaște cauza gestului său.

„Focul a fost stins după aproximativ o oră, în jurul orei 21,30, mașina a ars pe proprietatea privată a bărbatului, incendiul nu s-a extins și la alte construcții din preajmă, mașina a fost mistuită de flăcări în totalitate. Nu au fost persoane rănite” relatează Ciprian Cornea de la ISU Cluj.

”Îi dau foc și poliția din comuna Ploscoș, domnul Ciungan, îi una cu interlopii, cu ăștia cu drogurile. Să ia măsuri și domnii de la Cluj și domnii de la București. Mi-o venit interlopii aici peste copii. Am patru copii mici. Am fost dus acasă în comună și le-o ridicat sabia că le taie grumazul. Acum umblă poliția din comună cu intimidări, domnul Ciungan.

Dau foc să nu mai am nimic. Să imi dea primăria mie ajutor social. Am avut 200 de capre și m-au lăsat cu 50. Au dat toate pământurile de pășunat la consilieri primăriei Ploscoș și la șmecheri, lainterlopi, iar mie cu 200 de capre mi-au dat 5 hectare.

loading...

Dacă e vorba îmi dau foc și la casă că sunt plătiți din banii noștri (autoritățile), măi fraților, nu s-or pus ei mandatari și vin interlopii cu săbii. Dă-i în morții lor! Eu tot ce am făcut am făcut pe munca mea.

Nu mai încapi în lumea asta de interlopi și de șmecheri. Mi-au dat 5 hectare și acum vor să mi le ia și pe astea pentru că vor să dea în posesie.

Să mă judece poporul. Dau foc la mașină, la stână și mă duc la ajutorul social, că e mai bine. Vor să mă duc de aici. Are un ginere care a venit din Anglia și a venit cu sabia la copii. Stați liniștiți, cei care nu mă apreciați veți ajunge la fel!”, a povestit ciobanul Marcel, citat de Știri de Cluj.

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul turdanews.net