Din gelozie, un tânăr de 20 de ani şi-a bătut iubita cu un ciocan, până când aceasta i-a dat parola de Facebook

O faptă incredibilă s-a întâmplat în luna august, atunci când Oscar Blackall de 20 de ani, a devenit atât de gelos, încât era obsedat să aibă control total asupra iubitei, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citnd Daily Mail.

Într-una din zile, ajuns acasă, acesta a observat că iubita lui dorea să vizioneze singură un film, într-o cameră separată. Imediat, în mintea lui Oscar Blackall s-a iscat gelozia si a mers la iubita lui să-i ceară datele de logare pentru contul ei de Facebook. Datorită faptului că tânăra nu a dorit să-i facă pe plac, a început să o tortureze prin lovituri cu piciorul dar şi folosindu-se de un ciocan.

După ce nu a mai rezistat torturii, tânăra i-a dat până la urmă detaliile de autentificare. Tânărul a fost mulțumit de ceea ce a văzut și a lăsat-o să plece.

Zilele liniştite ale fetei nu au durat mult. Cuprins iarăși de gelozie, tânărul s-a dus la locul de muncă al fetei și a început să strige la ea. A fost și momentul în care a fost arestat. Tânăra a depus plângere și a primit certificat medico-legal. În timpul procesului judecătoarea a spus: „Deși este drept că nu i-ați provocat fracturi, atacul susținut cu un ciocan a lăsat vânătăi, lăsând efectiv victima colorată în alb-negru”.

Judecătoarea Emma Nott a descris cum Blackall a luat un ciocan și „a lovit-o în mod repetat cu el într-o manieră metodică”. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Declarații din instanță

Avocatul apărării a declarat în instanță că inculpatul a executat deja 55 de zile în arest. El a considerat pedeapsa suficientă. A mai spus că nu există „răni grave” în urma atacului. Judecătoarea i-a respins argumentația. Ea a spus că a atacat-o pe fată deliberat cu un ciocan, la final lovind-o cu picioarele. ”Au existat o multitudine de leziuni, ce altceva putea fi mai rău?”, a concluzionat aceasta.

În mod paradoxal, victima a dat o declarație în care a spus că Blackall este o „persoană extrem de inteligentă, grijulie și cu un viitor incredibil de promițător”. Tânăra a cerut să primească o sentință îngăduitoare. A mai spus că are nevoie de ajutor și un curs de gestionarea furiei este suficient.

Pentru că și-a bătut iubita cu un ciocan, Oscar Blackall a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare. În plus mai are și un ordin de restricție pe o perioadă de cinci ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro