Mioara Paraschiv de 45 de ani a fost găsită moartă în Italia, în propria locuință

Mioara Paraschiv avea 45 de ani şi trăise în concubinaj cu un bărbat român în vârstă de 55 de ani, până într-o zi când aceştia au hotărât să se despartă, cu toate că cei doi au continuat să locuiască împreună în același apartament, scriu cei de la cititulnudoare.ro

Într-una din zile, bărbatul fusese plecat în cursul weekendului trecut în provincia Padova pentru a petrece puțin timp cu fiul său avut dintr-o relație precedentă cu altă femeie.

În după-amiaza de duminică, când s-a întors acasă însă, acesta a găsit-o pe Mara fără răsuflare, prăbuşită în baie şi a anunţat organele de anchetă. Femeia avea o lovitură la cap care, presupun anchetatorii, a fost provocată în timp ce a căzut, până în acest moment așadar luându-se în considerare doar posibilitatea ca românca noastră să fi murit din cauza unui infarct.

Ajuns la faţa locului, medicul legist care a investigat cazul, a ajuns la concluzia că Mara a murit din cauze naturale, dar procurorul din Vicența, Luigi Salvadori, a dat ordin să fie executată și autopsia pentru a afla cu precizie cauza decesului. Între timp, apartamentul unde a fost găsită femeia a fost pus sub sechestru pentru investigații și autoritățile au anunțat rudele Mioarei despre decesul acesteia.

„Era o fată veselă, voia mereu să ajute pe toată lumea”, spune Renata, o conațională care locuiește în aceeași clădire. „Duminică, tocmai mă-ntorsesem din vacanță și i-am trimis câteva mesaje, dar ea nu mi-a răspuns. M-am dus apoi la casa ei și am văzut carabinierii. Din câte știu eu, Mioara nu avea probleme de sănătate”, a mai spus Renata citată de presa locală. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Cu o seară înainte de a muri Mioara publicase pe Facebook ultima postare din viața sa în care scria: „Vivere la libertà (Trăind libertatea)”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cititulnudoare.ro