Necazurile au făcut ca doi fraţi să moară împreună, aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc.

Un caz deosebit de tragic s-a întâmplat ieri într-un cartier de locuinţe din Baia Mare. Doi fraţi locuiau împreună într-un apartament şi trăiau din vânzarea de obiecte la târgul auto săptămânal care se organizează la marginea municipiului Baia Mare, scriu cei de la a1.ro

Din primele cercetări, cei doi nu aveau părinţi, aceştia fiind decedaţi de ceva vreme. Din cauza greutăţilor şi a faptului că nu aveau banii necesari să se întreţină, cei doi au ales sa se arunce de la etajul cinci al blocului unde locuiau.

Astfel, aceştia s-au aruncat în gol, unul dintre ei decedând în urma impactului, iar celălalt fiind spitalizat cu traumatisme multiple, dar în viaţă.

Potrivit ISU Maramureş, victima care a supravieţuit se află în stare gravă, iar după efectuarea manevrelor de stabilizare a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Vecinii spun că cei doi se descurcau foarte greu, aveau restanţe la plata taxelor locale şi e posibil să fi făcut un gest disperat. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Poliţia municipiului Baia Mare a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au determinat căderea de la etajul cinci a celor doi fraţi. Ancheta se află în curs de desfăşurare.

Doi fraţi au vrut să moară împreună şi s-au aruncat de la etajul cinci al unui bloc!

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro