O tânără de 18 ani a fost atât de tare bătută de iubitul ei, încât a lăsat-o cu leziuni permanente pe creier şi cu o placă metalică la cap

Megan McPartlin avea 16 ani când l-a cunoscut pe Aaron și cu care a avut o relație timp de doi ani și jumătate. La începutul poveştii lor de iubire, bărbatul nu era aşa de violent. La un an de relaţie, tânăra a început să fie bătută, iar palmele s-au transformat în pumni. Megan speră ca prin curajul ei de a spune tuturor, să inspire alte victime să vorbească, pentru ca relațiile abuzive să fie cât mai puţine la număr, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând publicația METRO.

Megan McPartlin şi iubitul ei Aaron Worthington de 23 de ani, sărbătoreau Revelionul la ei acasă, când a bestia a bătut-o atât de rău încât a lăsat-o inconștientă. Megan nu a mai putut merge după atac și a suferit leziuni cerebrale. S-a mai ales și cu fracturi la ochiul și obrazul drept, precum și sângerări la nivelul creierului.

Chirurgii au avut nevoie de cinci ore pentru a scoate bucățile de os din craniul perforat pe care le-au înlocuit cu o placă metalică salvându-i viața. Șapte luni mai târziu, tânăra spune că încă are dureri și poate simți șuruburile metalice în cap.

Tânăra crede că este „norocoasă să fie în viață”, dar vrea ca și alte victime ale relațiilor abuzive să știe că „există lumină la capătul tunelului”. Amintind de atacul brutal din acea zi ea a spus pentru Metro.co.uk: „Era ora 5 dimineața în ajunul Anului Nou și băusem. M-a lovit o dată și l-am lovit și eu. M-a lovit din nou și totul s-a întunecat”.

Când s-a trezit și i-a cerut iubitului să cheme o ambulanță, acesta nu a vrut. I-a spus să nu mai dramatizeze atât. Norocul ei a fost că s-a dus la un vecin care a sunat la urgențe. Tânăra avea hemorgagie cerebrală și viața îi atârna de un fir de păr. Tânărul a fost arestat după ce familia lui Megan a sunat la poliție din spital.

loading...

A fost închis timp de 27 de luni după ce s-a declarat vinovat de vătămare corporală gravă fără intenție. El va putea fi eliberat anul viitor pentru bună purtare. Tânăra a spus că: „Sistemul de justiție este o glumă absolută”. Ea a adăugat: ”Și dacă aș fi murit? E ca și cum viața mea ar valora doar
câteva luni”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro