Românca Larisa Maria Godincă de 33 de ani a dispărut de aproape 3 săptămâni din localitatea Arona/Spania

O tânără de 33 de ani, care se numeşte Larisa Maria Godincă şi este de cetățenie română, a dispărut din data de 6 septembrie 2019 şi de atunci nu se mai știe nimic de ea, scriu cei de la jurnalemigrant.com

Conaționala noastră a dispărut din localitatea Arona din Insulele Canare, Spania şi are nevoie să ia urgent medicamentele prescrise de doctor pentru a nu-și pune viața în pericol.

Anunțul despre dispariția româncei noastre a fost publicat de „Asociación Sosdesaparecidos”, o asociație spaniolă care se ocupă cu găsirea persoanelor dispărute.

Potrivit sursei citate, conaționala noastră a fost văzută ultima dată în cartierul Fraile din localitaea Arona, provincia Santa Cruz de Tenerife, în data de 6 septembrie 2019.

Larisa are între 1,55 și 1,60 metri înălțime, păr șaten, ochi albaștri și are un tatuaj pe brațul stâng și un alt tatuaj după gât. Oricine are informații despre această tânără româncă este rugat să sune la numerele de telefon 0034 642 650 775 sau 0034 649 952 957.

loading...

Informațiile pot fi furnizate de asemenea și prin e-mail la adresa sosdeasparecidos@sosdesaparecidos.es.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul jurnalemigrant.com