Patru români condamnaţi pentru viol în Anglia. Aceştia au batjocorit fete de 12-13 ani într-un parc din Manchester.

Patru români au fost găsiţi vinovaţi, fiind acuzați de exploatare sexuală și violarea a unor copii din Levenshulme, Manchester. Românii au primit peste 25 de ani de închisoare, pentru infracțiuni comise între 2016 și 2018 împotriva a trei fete care aveau vârste cuprinse între 12 și 15 ani, în momentul abuzului, scriu cei de la ziarulromanesc.net

În urma unei ample anchete desfăşurate de poliţie, s-a constatat că violatorii erau organizaţi într-un grup care căuta victime tinere și vulnerabile pe care le supunea abuzurilor sistematice pe o perioadă îndelungată. În data de 23 septembrie 2019, cei patru bărbați au fost condamnați la Manchester Crown Court.

Cine sunt violatorii în serie din Manchester.

1 – Ilie Daniel Bălțatu era cunoscut şi sub numele de Danny. Acesta a folosit reţeaua de socializare Facebook, pentru a o atrage pe o fată, înainte de a o incita să se implice în activități sexuale. El a agresat-o sexual, pe când aceasta avea sub 13 ani. În anul următor, el a mai făcut sex cu o altă fetiță, de 13 ani în trei ocazii diferite. Ilie a fost condamnat la 8 ani și o lună de închisoare. În faţa judecătorilor, acesta a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni, inclusiv activități sexuale cu un copil.

2 – Adrian Călin de 21 de ani, din Reynell Road, Levenshulme, a fost condamnat la 1 an de, pledând vinovat la infracțiunea de a provoca sau incita o fată de 15 ani să participe la activități sexuale. Articolul continua dupa reclame …

loading...

3 – Parizian Călin, 21 de ani, din Slade Lane, Levenshulme a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat de o serie de infracțiuni, inclusiv de patru acuzații de viol asupra unui copil sub 13 ani.

Completul de judecată a hotărât ca Parizian Călin să fie înscris în registrul infractorilor sexuali pe viață și va fi supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de 13 ani.

4 – Sebastian Bălțatu de 18 ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare și va rămâne în registrul infractorilor sexuali pe viață. El a fost găsit vinovat de violarea unui copil sub 13 ani, însă a primit o pedeapsă mai mică pentru că era minor la momentul infracțiunii.

Alți membri ai bandei au fugit în România și nu au fost încă identificați.

„Niciun cuvânt nu poate explica prin ce am fost trecut. La acea vreme, habar nu aveam ce se întâmpla. Anxietatea mea se agrava și uram să fiu lăsată pe cont propriu. Acum nici nu pot să merg în magazinul de la colț fără să fiu neliniștită sau speriată. Impactul pe care l-a avut asupra vieții mele este de neimaginat”, a declarat una dintre victime.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net