Adriana, copila ucisă de olandezul pedofil, a fost înmormântată astăzi. Mama: „Mi-a omorât copilaşul… Să nu-i văd nici faţa!”

Teribila crimă înfăptuită de olandezul pedofil mai are mult până va fi uitată de opinia publică. Astăzi, joi, 26 septembrie 2019, micuţa a fost condusă pe ultimul drum. Sfâşiată de durere, mama Adrianei a mărturisit că nu mai are putere şi că nu crede că va mai trăi mult după ce îşi îngroapă copilul, scriu cei de la spynews.ro

Dis-de-dimineaţă, în această zi, la casa familiei Adrianei s-au adunat zeci de persoane. La ora 13, micuţa va fi condusă pe ultimul drum, moment de care mama ei se teme extrem de tare! Familia micuţei a decis ca, atunci când cortegiul funerar va pleca de acasă să oprească şi în dreptul şcolii.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de şapte preoţi, care vor citi şi se vor ruga pentru odihna veşnică a Adrianei.

Înainte de înmormântare, mama Adrianei a cerut dreptate! Femeia a mărturisit că nu îşi poate privi fetiţa, dat fiind faptul că este desfigurată şi a precizat că nu crede nimic din ce s-a spus vizavi de sinuciderea olandezului. Mama Adrianei a rugat public pe toţi cei care au puterea să facă dreptate… să o facă.

„E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul… Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji… N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi…”, a declarat mama Adrianei pentru RTV. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul spynews.ro