Raluca şi Elena au murit strivite sub remorca unui tractor şi au lăsat în urmă patru copilaşi

O tragedie fără margini s-a petrecut marţi seară pe drumul de legătură dintre Slimnic și Mândra, în Sibiu, atunci când din cauza unei defecţiuni, remorca unui tractor s-a răsturnat şi le-a prins sub ea pe cele două tinere, dar şi pe o minoră în vârstă de 14 ani, scriu cei de la observator.tv

Conform cercetărilor de la faţa locului, în urma accidentului, Elena în vârstă de 42 de ani a murit pe loc, iar Raluca, de 22 de ani, a fost transportată în stare critică la spital, dar în numai o oră de la internare, medicii de la Urgențe au anunţat că inima tinerei a cedat. Cea de-a treia victimă, fata de 14 ani, a fost rănită doar la o mână.

“Pacienta a ajuns în stare foarte gravă, cu numeroase traumatisme severe- ruptură de splină, fracturi costale, traumatism toracic și abdominal, pneumotorax(sânge în plămâni). A făcut stop cardio-respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat pentru Ora de Sibiu purtătorul de cuvânt al spitalului Județean.

Ce s-a întâmplat? Poliţiştii au stabilit că tractorul se deplasa dinspre zona denumită popular „Dealul Păduchelui”, înspre DJ107B, tractând trei remorci încărcate cu cartofi, iar deasupra cartofilor, în prima remorcă, se aflau 3 persoane de sex feminin, și anume cele două femei decedate, de 22 și 43 de ani, și minora de 14 ani.

În momentul când tractorul cobora dealul, sistemul de asigurare al primei remorci s-a rupt, astfel că brațul sistemului s-a agățat de roata din spate a tractorului care s-a răsturnat, după care, din cauza încărcăturii, s-a răsturnat și remorca. Cele trei persoane care se aflau în remorcă au fost prinse sub aceasta. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Raluca şi Elena aveau câte doi copilaşi. Raluca Isdrăilă avea o fetiță de câţiva anişori și un băiețel de aproximativ 8 luni. Elena era mama unei fete şi a unui băiat, de aproximativ 12 ani.

Ioan Șurean, primarul localităţii Slimnic, a declarat pentru Ora de Sibiu că Elena provenea dintr-o familie cu o situație materială nu tocmai bună, motiv pentru care Primăria va dona o sumă de bani celor rămași în urmă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv