Un tânăr şi-a bătut soţia până a omorât-o! A postat imagini cu bătaia pe internet, lăudându-se că ştie să o “ţină sub control”

În luna august a acestui an, un incident incredibil a bulversat întreaga comunitate a micului orăşel Lebedyan din Rusia. Tânărul Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, a agresat-o violent pe Anastasia Ovsiannikova în propria lor casă, până când corpul soţiei lui a fost acoperit de vânătăi, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Tânărul denumit de presă “Bestia”, a lovit-o cu sălbăticie timp de câteva ore, până când i-a învinețit fiecare fiecare centimetru de piele, care nu mai era albă, ci neagră și albastră. Incredibil este faptul că acesta a filmat-o pe nefericita femeie și a postat imaginile pe internet, lăudându-se prietenilor despre felul cum își ține soția „sub control”.

Soţul violent, habar nu avea că loviturile aplicate de el îi vor provoca moartea. Cu toate că nu se putea mişca de durere, tânăra soţie în vârstă de 28 de ani a reuşit să sune la serviciile de urgență şi a ajuns la spital cu vânătăi severe, hemoragie internă și oase rupte. Din nefericire pentru ea, a intrat ulterior în comă și a murit șase zile mai târziu.

Întrebaţi despre acest caz deosebit de violent, prietenii și familia au declarat că femeia suferea de mult timp în urma abuzurilor fizice la care era supusă. Încercase să-și construiască curajul de a-l părăsi pe Gribanov, deoarece nu mai rezista presiunilor fizice și psihice la care acesta o supunea. De mai mulţi ani, tânăra ajunsese victima brutalității și abuzului continuu al soțului care trebuia să-i fie alături la bine și la rău.

De ceva timp, bărbatul a forțat-o pe tânără să renunțe la slujba pe care aceasta o avea la primăria din oraș. Acesta i-a amenințat pe tatăl și pe fratele soţiei lui, spunându-le că dacă vor raporta abuzurile la care este supusă tânăra vor avea aceeași soartă.

loading...

Purtătoarea de cuvânt a poliției din orașul Lebedyan, Iulia Kuznetzova, a declarat presei locale că: „La început, bărbatul a fost a fost acuzat de agresiune, care a provocat daune grave sănătății femeii. Dar după ce tânăra a murit, acuzațiile au fost schimbate”. Suspectul a pledat parțial vinovat, invocând faptul că a avut motivele sale să procedeze așa. Se pare că la mijloc era o a treia persoană, de care tânără se atașase. Un Tânăra a decis să-l părăsească pe soțul violent.

Conform legislației din Rusia, bărbatul este acum pasibil de o pedeapsă de minim 15 ani de închisoare.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro