Iată HOŢII ROMÂNI care au îngrozit Regatul Unit. Britanicii s-au speriat şi au făcut publică lista cu ei

Românii au umplut statele Uniunii Europene! Unii au plecat la muncă, alţii au ajuns sa fure tot ce se poate, problema este că ne fac de ruşine si cu greu suntem uitaţi de cetăţenii europeni …, scriu cei de la roineu.com

Autoritățile din Marea Britanie au publicat pozele si numele principalilor hoți de buzunare, care operează la metroul londonez iar din cei 10, opt sunt cetățeni români!

Poliția britanică de transporturi a încercat distrugă rețeaua de hoți de buzunare care acționa în Londra. Operațiunea denumită Farrier, a necesitat un număr suplimentar atât de ofițeri la vedere, în uniforme, cât si ofițeri sub acoperire.

Astfel, 11 persoane au fost prinse și acuzate de infracțiuni legate de furt, Poliția reușind să facă încă 8 arestări în timpul săptămânii trecute. 10 hoți au fost deja condamnați.

Va facem cunoscută lista publicată în presa britanică, cu cei 10 hoți care au fost condamnați zilele trecute.

loading...

Nelu Cristi Bohuncanu

Bohuncanu are 25 de ani, fără niciun domiciliu fix, adus la Curtea Magistraților din Westminster marți 13 august. El a fost condamnat la 12 săptămâni de închisoare pentru furturile executate în stația de metrou Westminster.

Genoveva Petcu

Petcu, 47 de ani, fără adresă fixă de domiciliu , condamnată la 18 săptămâni. Ea a pledat vinovată pentru tentativa de furt la stația de metrou Westminster. Instanța a a fost informată că lucrează în echipă cu Bohuncanu.

Nicolae Dragomir

Dragomir, în vârstă de 34 de ani, din Ilford, adus la Curtea Magistraților din Westminster marți, acum doua săptămâni. El a fost închis pentru 12 săptămâni pentru acuzața de tentativă de furt în stația de metrou Westminster.

Violeta Petre

Petre, 22 de ani, din Redbridge a fost adusă la Curtea Magistraților din Westminster, miercuri 14 august. A fost închisă timp de 12 săptămâni după ce s-a declarat vinovată pentru o acuzație a podului Westminster. Petre a fost, de asemenea, obligată să plătească 122 lire sterline victimei și 85 lire, cheltuieli de judecată.

Beatrice Drugu

Drugu, 22 de ani, fără domiciliu fix, adusă la Curtea Magistraților din Westminster, miercuri , acum două săptămâni. Condamnată la 12 săptămâni pentru tentativa de furt de la podul Westminster. De asemenea, Drugu a fost obligat să plătească 122 de lire sterline victimei și 85 de lire sterline, cheltuieli de judecată. Se pare că face echipă cu Petre.

Rozalia Bivolaru

Bivolaru, 27 de ani, adusă la Curtea Magistraților din Westminster joi 15 august, condamnată la opt săptămâni, pentru tentativă de furt în stația de metrou Victoria.

Beatrice Văduva

Văduva, 24 de ani, adusă la Curtea Magistraților din Westminster joi, 15 august, a primit o condamnare de opt săptămâni după ce a recunoscut tentativa de furt. Instanța a fost informată că lucrează cu Bivolaru.

Elena Nicolae

Nicolae, 27 de ani, adusă la Curtea Magistraților din Westminster, joi, a fost închisă opt săptămâni. Instanța a auzit că lucrează cu Bivolaru.

Albena Atanasova și Ivanova Sofiya Yodanova completeză lista celor 10.

Sursă FOTO. Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, articolul a fost PRELUAT INTEGRAL de pe portalul roineu.com