O tânără şi-a lăsat amantul fără “bărbăţie”, în urma unui joc, în dormitor. S-a răzbunat pe el şi a primit 13 ani de închisoare

Un bărbat a primit invitaţie de la amanta lui, pentru a participa la o partidă de “amor”. Tânăra i-a promis acestuia cel mai frumos joc erotic de care ar fi avut parte vreodată şi totul a fost acceptat.. Ce a urmat întrece orice imaginație, scriu cei de la a1.ro

Brenda Barattini este o tânără argenitiniancă de 28 de ani şi a fost condamnată la 13 ani de închisoare, după un joc erotic șocant cu amantul. Ce-i drept tânărul nu o să poată uita niciodată cum a rămas fără penis.

Justiția din Argentina a condamnat-o miercuri pe tânără pentru tentativă omucidere, după ce i-a tăiat penisul iubitului cu niște foarfece.

Aceasta a declarat: „Îmi pare foarte rău pentru ce am făcut, niciodată nu am vrut să omor pe cineva. Cer să se facă dreptate. Mi-am scricat viața, vreau să-mi continui viața mea normală”, în lacrimi înainte de a auzi sentința.

Brenda a recunoscut că a intenționat să-și rănească partenerul dar nu să-l omoare. Ea a mai spus că a ajuns să se răzbune pe iubitul său pentru o filma și trimitea videoclipuri în ipostaze intime prietenilor săi. Articolul continua dupa reclame …

loading...

”Mi-a încălcat intimitatea, viața mea și cariera mea. Arătase totul “ a spus femeia.

Avocatul său, Iván Sironi, a anticipat că va contesta sentința. “În istoria Justiției argentiniene nu există nicio condamnare pentru tentativă de omor agravat de o vătămare a penisului”, a spus el.

Iubitul Brendei a povestit cum i s-a înscenat un joc erotic, i s-a tăiat penisul și a fost lăsat într-o baltă de sânge. Vecinii au fost cei care l-au ajutat. Bărbatul a suferit mai multe operații de reconstrucție a penisului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro