VIDEO – O profesoară este jignită în clasă de o elevă care râde de ea, în timp ce o filmează

Un incident deosebit de grav s-a întâmplat într-o școală din Săcele, județul Brașov. Aflată în timpul orei, o elevă jignește și râde de profesoara care le preda lecţia, totul fiind filmat cu telefonul mobil, scriu cei de la 3dots.ro

Incredibil este faptul că tânăra elevă, ca să braveze, a încărcat filmarea pe Internet pentru a o vedea toată lumea. Incidentul nedorit este încă o dovadă cutremurătoare a faptului că mulţi dintre profesori se confruntă zilnic cu astfel de momente penibile şi cu greu îşi pot ţine orele pentru care sunt plătiţi.

Pe imaginile făcute publice chiar de elevă, se aude cum aceasta îi cântă profesoarei o manea cu versuri jignitoare și râde fără nicio remuşcare.

Profesoara încearcă să o oprească, dar eleva o filmează și continuă să râdă de ea. Toată scena s-a petrecut în timpul orei, de față cu ceilalți colegi din clasă, care nu au reacționat.

După postarea filmului pe Facebook, IPJ Brașov a deschis o anchetă pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov – Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Potrivit acesteia, în funcție de rezultatul cercetărilor, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Sursă VIDEO: Brasov TV Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul 3dots.ro