O femeie şi-a ucis soțul cu 35 de lovituri de cuțit pentru că i-a reproșat, că nu a pus destulă sare în mâncare

O crimă fără precedent s-a întâmplat în Rusia, într-o familie de oameni normali. Într-una din zile, aflându-se la masă împreună cu invitaţii, Slava Davydkin, în vârstă de 43 de ani, i-a spus soţiei următoarele cuvinte jugnitoare: „dacă m-ai iubi, ai folosi mai multă sare”, lucru care a înfuriat-o cumplit, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citnd Daily Mail.

Evgenia, soția în vârstă de 31 de ani a bărbatului, a așteptat până când acesta a adormit, apoi l-a înjunghiat cu un cuțit în fața copilului lor de patru ani, spun rapoartele poliției. Crima a fost făcută cu cuțitul de pescuit al bărbatului. Acum femeia se află în arest la domiciliu.

Astfel, Slava Davydkin, în vârstă de 43 de ani, a fost ucis după ce s-a plâns că mâncarea nu a fost suficient de sărată. Acesta a apostrofat-o pe soție în fața oaspeților care au venit în casa lor situată în regiunea Penza.

Totul s-a produs după ce oaspeții s-au dus la culcare, pe baza consumului exagerat de alcool. După ce l-a înjunghiat în mod repetat, femeia l-a trezit pe unul unul dintre invitații săi și i-a cerut să sune la ambulanță. Paramedicii sosiți al fața locului n-au făcut altceva decât să constate decesul.

Declarațiile oficiale Articolul continua dupa reclame …

loading...

Comitetul de Investigare al Rusiei a publicat o declarație în care se spune că motivul crimei este unul halucinant. Ea motivează faptul că soțul ei era întotdeauna inițiatorul certurilor.

Anchetatorii au publicat și o imagine cu cuțitul folosit în atac. Cetățenii localității respective au criticat decizia de a permite ucigașei să rămână acasă în arest la domiciliu pentru a avea grijă de copil.

Surs FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro