Un tânăr arhitect a fost grav rănit pe Autostrada Soarelui, după ce a încercat să evite un câine şi a intrat cu maşina în parapeţii metalici

Un tânăr arhitect a suferit un accident foarte grav pe Autostrada Soarelui, intrând cu maşina în parapetele de pe marginea drumului, pentru că a încercat să evite un câine care i-a ieşit în faţă, scriu cei de la replicaonline.ro citând ediţia online a portalului adevarul.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a anunţat producerea unui accident pe Autostrada Soarelui (A2), puţin după miezul nopţii de duminică spre luni (22/23 septembrie), la ora 00.40.

„Acum două nopţi, încercând să evite coliziunea cu un câine pe Autostrada Soarelui, Ersin a intrat în plin, în parapeţii metalici rutieri. Aflat în stare critică, Ersin Bactişa are în continuare nevoie de sânge. Vă rugăm să empatizati şi să fiţi sensibili răspunzându-ne afirmativ apelului.

Oricare dintre noi puteam să ne aflăm în situaţia lui. Sute de tineri constănţeni străbat în fiecare weekend ruta Bucureşti – Constanţa pentru a îşi vizita părinţii.

Cine poate dona să specifice numele BACTIŞA ERSIN şi secţia de Ortopedie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

loading...

Poate fi sânge din orice grupă şi din orice oraş, însă, vă rog, specificaţi persoana şi locaţia!“, sună apelul făcut pe reţelele de socializare.

Ersin Bactişa este din Medgidia, a absolvit Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, apoi Institutul de Arhitectură Ion Mincu din Bucureşti, oraş unde s-a stabilit.

Sursă FOTO: Facebook.com Pentru păstrarea acurateţii informaţiilor, acest articol a fost PRELUAT INTEGRAL de portalul replicaonline.ro