INCREDIBIL! Un papagal a fost arestat împreună cu stăpânul lui, care a fost implicat în jaful unui magazin

Un caz mai puţin obişnuit s-a întâmplat în localitatea Utrecht, în Olanda. Aici, poliţiştii au fost obligaţi să ia o decizie vitală în cazul unui papagal deţinut de un bărbat implicat în jaful unui magazin, scriu cei de la observator.tv

Stăpânul papagalului era suspectat că ar fi furat mai multe produse dintr-un magazin, iar în timpul percheziţiei poliţiştii au depistat că acesta are un papagal de care nu se poate despărţi.

Papagalul şi proprietarul său au fost eliberaţi ulterior…

Conform Metro Online, poliţiştii şi-au dat seama că nu au o cuşcă în care să poată închidă pasărea respectivă astfel că, după ce au purtat negocieri cu bărbatul acuzat de jaf, au stabilit ca pasărea să fie închisă cu acesta în celulă.

Poliţiştii din Utrecht dau asigurări că papagalul, din specia Lovebird sau Papagalul Amorez, a avut parte de un tratament potrivit pe întreaga perioadă în care s-a aflat după gratii, primind constant pâine şi apă. Articolul continua dupa reclame…

loading...

În cele din urmă, atât pasărea, cât şi proprietarul acesteia au fost eliberaţi, bărbatul suspectat de jaf scăpând cu o amendă după ce proprietarul magazinului şi-a recuperat întrejul prejudiciu.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv