Un şofer român a fost găsit mort într-o parcare din Germania: “Ziceai că doarme!”

Într-o parcare din Wurzburg, pe Autostrada A3, între Hosbach şi Waldaschaff, un român şi-a găsit colegul mort în cabina maşinii pe care o conducea, scriu cei de la observator.tv

Autoutilitara este înmatriculată în Braşov, era cu morotul pornit şi farurile aprinse, iar aşoferul fost găsit chircit în cabină cu capul pe portieră şi desculţ. “Ziceai că doarme!”, a scris pe Facebook românul care l-a găsit şi care a chemat de urgenţă poliţia.

Acesta a postat şi imagini cu cel decedat, devenind imediat virale pe grupurile de şoferi de pe Facebook, mai ales că unii şoferi îl cunoşteau pe colegul lor decedat.

Poliţia a venit şi a ridicat cadavrul din autoutilitara înmatriculată în Braşov. Din câte spun cei care l-au cunoscut pe şofer, acesta a făcut infarct, el fiind găsit cu părţi ale corpului învineţite.

În parcarea în care a fost găsit există camere de supraveghere şi din câte se pare, poliţiştii au descoperit că dubiţa staţiona acolo de aproape 13 ore. Deoarece maşina a fost găsită cu farurile aprinse şi cu motorul pornit, este foarte posibil ca şoferul să fi murit foarte rapid după ce a reuşit să intre în parcare.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul observator.tv