Din gelozie, un tată de 30 de ani şi-a luat cei doi copii în braţe şi s-a aruncat de la etajul 9

O tragedie fără margini s-a întâmplat de curând într-o localitate din Rusia. Un bărbat pe nume Roman Mikhailov în vârstă de 30 de ani, într-un moment de furie, a decis să-şi pună capăt vieţii, aruncându-se de la etajul al noulea, din blocul unde acesta locuia.

Tragedia a fost accentuată din cauza faptului că acesta s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii ai lui în braţe: Aryom, în vârstă de 18 luni, și fetița sa, Sofiya, în vârstă de 4 anișori, scriu cei de la wowbiz.ro citând Dailymail.

Din primele cercetări efectuate de către organele de poliţie, s-a aflat că motivul suicidului ar fi fost soția sa, Irina, în vârstă de 29 de ani, psiholog de meserie. Roman Mikhailov era convins că soţia lui l-a înșelat cu un alt bărbat.

Imediat ce a aflat despre teribilul suicid, soţia a luat repede un taxi și a venit imediat la apartament, însă a fost mult prea târziu. Cei trei săriseră de la etajul 9 al blocului în care locuiau. Echipajul de medici ajuns la fața locului au încercat să le salveze viața, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul lăsase și un bilet în care a explicat de ce se aruncă de la etaj: ”Vina stă pe umerii soției mele”.

loading...

Irina se afla în biroul unui avocat, depunând o cerere pentru divorț în momentul în care bărbatul voia să se arunce cu cei doi copii de la etaj.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul wowbiz.ro

Be the first to comment

Dacă ţi-a plăcut, lasă şi tu un comentariu ...