Din gelozie, un tată de 30 de ani şi-a luat cei doi copii în braţe şi s-a aruncat de la etajul 9

O tragedie fără margini s-a întâmplat de curând într-o localitate din Rusia. Un bărbat pe nume Roman Mikhailov în vârstă de 30 de ani, într-un moment de furie, a decis să-şi pună capăt vieţii, aruncându-se de la etajul al noulea, din blocul unde acesta locuia.

Tragedia a fost accentuată din cauza faptului că acesta s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii ai lui în braţe: Aryom, în vârstă de 18 luni, și fetița sa, Sofiya, în vârstă de 4 anișori, scriu cei de la wowbiz.ro citând Dailymail.

Din primele cercetări efectuate de către organele de poliţie, s-a aflat că motivul suicidului ar fi fost soția sa, Irina, în vârstă de 29 de ani, psiholog de meserie. Roman Mikhailov era convins că soţia lui l-a înșelat cu un alt bărbat.

Imediat ce a aflat despre teribilul suicid, soţia a luat repede un taxi și a venit imediat la apartament, însă a fost mult prea târziu. Cei trei săriseră de la etajul 9 al blocului în care locuiau. Echipajul de medici ajuns la fața locului au încercat să le salveze viața, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

Bărbatul lăsase și un bilet în care a explicat de ce se aruncă de la etaj: ”Vina stă pe umerii soției mele”.

loading...

Irina se afla în biroul unui avocat, depunând o cerere pentru divorț în momentul în care bărbatul voia să se arunce cu cei doi copii de la etaj.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul wowbiz.ro