ITALIA – Un bebeluş a fost găsit mort într-o valiză, în casa unde lucra o badantă din Republica Moldova

O badantă din Republica Moldova, care lucrează şi locuiește în Vallo della Lucania, provincia Salerno, în cursul nopții de marți spre miercuri, 2 octombrie 2019 a născut singură în casă, apoi a închis bebelușul într-o valiză şi a chemat ambulanța, scriu cei de la rotalianul.com

Conform informaţiilor relatate de presa italiană, se pare că îngrijitoarea moldoveancă a născut în locuința sa făcând totul de una singură, dar când a văzut că are complicații și că pierde sânge, a decis să cheme o ambulanță.

Cu doar câteva minute înainte, ea a tăiat cordonul ombilical și a ascuns pruncul într-o valiză, deși nu se știe momentan dacă acesta era viu sau mort când l-a ascuns.

Ajuns la faţa locului, personalul medical de pe ambulanță a preluat femeia, care suferea o hemoragie puternică, dar nu şi-au dat seama pe moment despre ce este vorba, dar când a ajuns la spital și a fost supusă unui control mai detaliat, medicul a înțeles că femeia tocmai adusese pe lume un copil.

Observând situaţia delicată, medicii de la spitalul San Luca din Salerno, unde a fost internată îngrijitoarea moldoveancă, au alertat carabinierii care s-au deplasat imediat în apartamentul femeii și au găsit bebelușul fără viață într-o valiză, în dormitorul acesteia. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Din primele informaţii se pare că femeia locuia singură și nu a avut martori la această tragedie, iar membrii familiei pentru care lucrează ca îngrijitoare spun că nu au observat că femeia este gravidă.

Pentru a se afla s-a întâmplat în acea casă, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă, dar au refuzat să facă publice alte informații referitoare la caz până la încheierea investigațiilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com