ITALIA – Un bebeluş a fost găsit mort într-o valiză, în casa unde lucra o badantă din Republica Moldova

O badantă din Republica Moldova, care lucrează şi locuiește în Vallo della Lucania, provincia Salerno, în cursul nopții de marți spre miercuri, 2 octombrie 2019 a născut singură în casă, apoi a închis bebelușul într-o valiză şi a chemat ambulanța, scriu cei de la rotalianul.com

Conform informaţiilor relatate de presa italiană, se pare că îngrijitoarea moldoveancă a născut în locuința sa făcând totul de una singură, dar când a văzut că are complicații și că pierde sânge, a decis să cheme o ambulanță.

Cu doar câteva minute înainte, ea a tăiat cordonul ombilical și a ascuns pruncul într-o valiză, deși nu se știe momentan dacă acesta era viu sau mort când l-a ascuns.

Ajuns la faţa locului, personalul medical de pe ambulanță a preluat femeia, care suferea o hemoragie puternică, dar nu şi-au dat seama pe moment despre ce este vorba, dar când a ajuns la spital și a fost supusă unui control mai detaliat, medicul a înțeles că femeia tocmai adusese pe lume un copil.

Observând situaţia delicată, medicii de la spitalul San Luca din Salerno, unde a fost internată îngrijitoarea moldoveancă, au alertat carabinierii care s-au deplasat imediat în apartamentul femeii și au găsit bebelușul fără viață într-o valiză, în dormitorul acesteia. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Din primele informaţii se pare că femeia locuia singură și nu a avut martori la această tragedie, iar membrii familiei pentru care lucrează ca îngrijitoare spun că nu au observat că femeia este gravidă.

Pentru a se afla s-a întâmplat în acea casă, autoritățile din Salerno au deschis o anchetă, dar au refuzat să facă publice alte informații referitoare la caz până la încheierea investigațiilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com

Be the first to comment

Dacă ţi-a plăcut, lasă şi tu un comentariu ...