Doi români din Italia au omorât o tânără mamă în fața fetiței ei de 11 luni şi au primit închisoare pe viaţă

Incredibila crimă s-a petrecut pe 9 octombrie 2017 în localitatea Cerda din Italia, atunci când Paul Andrei Todirașcu (18 ani) și Florin Buzilă (19 ani) au ucis-o pe verișoara lor, Alina Elena Biță, în casa acesteia, unde locuia împreună cu soţul şi feţiţa lor, de numai 11 luni, scriu cei de la timisoarastiri.ro

Criminalii, care erau şi verișorii soțului femeii, au mers în cursul dimineții acelei zile de o octombrie în vizită la Alina, cu scopul de a fura banii pe care aceasta îi avea în casă.

În acel moment, tânăra mamă era împreună cu fetița ei de numai 11 luni, în timp ce soțul se afla la muncă, pe câmp. Alina l-a surprins pe unul dintre ei în timp ce căuta banii în dormitorul locuinței și atunci a înțeles probabil intențiile celor doi.

A început o ceartă în urma căreia femeia a fost sugrumată în fața fetiței care plângea în pătuț. Todirașcu a recunoscut că a sugrumat-o. Sub unghiile victimei s-au descoperit urme de ADN aparținându-i lui Todirașcu.

„Eu am ucis-o pe Alina. M-am aruncat peste ea, strângându-i gâtul cu toată puterea mea”, a recunoscut Todirașcu.

loading...

Florin Buzilă a ținut-o pe Alina în timp ce celălalt o sugruma. Apoi au fugit cu puținii bani pe care i-au găsit în casă și câteva bijuterii ale victimei. Vecinii au fost alertați de plânsul continuu al fetiței și au bătut la ușa conaționalei noastre.

Aceștia l-au sunat pe soțul femeii, care lucra pe câmpurile de lângă Cerda și au chemat carabinierii. Bărbatul a fost primul care a ajuns acasă și a descoperit trupul Alinei care zăcea moartă, cu fața la pământ.

De curând, judecătorii de la Tribunalul din Termini Imerese (Sicilia) au hotărât ca cei doi că facă închisoare pe viață.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul timisoarastiri.ro