ANGLIA: Un român de 30 de ani a fost găsit mort în casa în care locuia cu soția și fetița lui

Tânărul Cristi Cioacata de 30 de ani, era plecat de 5 ani în Anglia, unde a avut mai multe locuri de muncă, iar de aproximativ un an de zile, era șofer la o firmă cu produse din pește, în compartimentul de livrare, scriu cei de la n1r.ro

Roxana-Loredana Cojocariu, soția lui Cristi, a terminat postliceala de asistenți în 2015, apoi a plecat și ea după soțul ei, unde s-a angajat ca infirmieră la un azil de bătrâni în Anglia. Ambii reprezentau o tânără familie de vrânceni, plecată departe de casă pentru un trai mai bun.

Cristi a murit în Anglia, în casa în care locuia împreună cu soţia şi fiica lui. Românul a fost găsit fără viaţă marţi dimineaţă, informează Observator. Din primele cercetări nu s-au putut stabili cauzele morţii, acestea fiind deocamdată necunoscute.

În noaptea tragică, Roxana-Loredana Cojocariu a dormit cu fiica lor, Roberta-Maria, în vârstă de 6 ani și 7 luni, într-o altă cameră.

Trupul tânărului român va fi repatriat sâmbătă, cunoscuţii putând să îşi ia adio de la el vineri, la 4 The Metro Centre, St Johns Road, Isleworth, Hounslow, London.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul n1r.ro

Be the first to comment

Dacă ţi-a plăcut, lasă şi tu un comentariu ...