ANGLIA: Un român de 30 de ani a fost găsit mort în casa în care locuia cu soția și fetița lui

Tânărul Cristi Cioacata de 30 de ani, era plecat de 5 ani în Anglia, unde a avut mai multe locuri de muncă, iar de aproximativ un an de zile, era șofer la o firmă cu produse din pește, în compartimentul de livrare, scriu cei de la n1r.ro

Roxana-Loredana Cojocariu, soția lui Cristi, a terminat postliceala de asistenți în 2015, apoi a plecat și ea după soțul ei, unde s-a angajat ca infirmieră la un azil de bătrâni în Anglia. Ambii reprezentau o tânără familie de vrânceni, plecată departe de casă pentru un trai mai bun.

Cristi a murit în Anglia, în casa în care locuia împreună cu soţia şi fiica lui. Românul a fost găsit fără viaţă marţi dimineaţă, informează Observator. Din primele cercetări nu s-au putut stabili cauzele morţii, acestea fiind deocamdată necunoscute.

În noaptea tragică, Roxana-Loredana Cojocariu a dormit cu fiica lor, Roberta-Maria, în vârstă de 6 ani și 7 luni, într-o altă cameră.

Trupul tânărului român va fi repatriat sâmbătă, cunoscuţii putând să îşi ia adio de la el vineri, la 4 The Metro Centre, St Johns Road, Isleworth, Hounslow, London.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul n1r.ro