Toată FAMILIA distrusă – Mama, tatăl, fiul şi iubita lui au murit într-un accident terifiant la Bălţaţi

Un accident deosebit de grav s-a petrecut ieri în localitatea Bălţaţi, atunci când o maşină a derapat pe contrasens şi a fost lovită în plin de un Jaguar. Este vorba despre Victor D, 51 de ani, din Huşi, care conducea un autoturism Opel pe DE 583, pe un carosabil umed, pe ploaie şi cu mare viteză, scriu cei de la observator.tv

Maşina condusă de acesta a ieşit din curbă şi a derapat, intrând pe contrasens, unde a fost lovit de un Jaguar care circula din sens opus.

În autoturismul Opel, alături de Victor de 51 de ani, erau soţia lui, Manuela Liliana, 52 de ani, fiul lor, Theodor, 23 de ani, şi iubita acestuia, Ana, 21 de ani. Tânăra era din Vaslui.

Bilanţul accidentului este unul deosebit de tragic, iar toţi cei 4 au murit pe loc în urma impactului violent. Maşina lor a deventi într-o secundă un morman de fiare, iar trupurile lor au rămas încarcerate.

În autoturismul Jaguar erau tot 4 oameni, maşina fiind condusă de un tânpr de 25 de ani, din Târgu Neamţ. Acesta a fost rănit serios, la fel şi două femei de pe bancheta din spate, 46 şi 25 de ani. În dreapta faţă stătea un bărbat care a scăpat fără vreo zgârietură. Acesta a povestit plângând cum a avut loc accidentul.

loading...

“Veneam dinspre Iaşi spre Roman şi domnu de aici a derapat. Şi l-a luat frontal. Avea viteză foarte mare şi a derapat. Noi eram 4. La 5 metri în faţă, nici frână nu a mai putut… Eram pasager, în dreapta. Ceilalţi sunt toţi la spital, în stare bunişoară. A venit numai în derapaj.”, a povestit bărbatul, cu vocea tremurândă, iar când reportriţa îi spune “au murit toţi”, îl pufneşte plânsul.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv