ITALIA – Adrian, un tânăr român de 23 de ani, a murit într-un accident rutier, la doar câteva sute de metri de casă

Tragedie de neînchipuit pentru o familie de români din provincia Treviso, Italia. În zorii zilei de duminică, 6 octombrie 2019, în jurul orei 04.50 dimineaţa, Adrian Taran Toma de 23 de ani, se afla la volanul unui autoturism Ford Focus station-wagon, circulând pe via Bassanese în nordul Italiei.

În dreptul localităţii Montebelluna, tânărul şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, fiind apoi aruncat în şanţ, scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând observator.tv

În acel moment, un motociclist care circula în spatele lui a văzut totul şi spune că la un moment dat românul a intrat pe contrasens, unde venea o maşină, a tras brusc dreapta de volan şi a derapat într-un copac, cu viteză.

Conform datelor culese de la faţa locului, Adrian se întorcea de la discotecă şi mai avea doar câteva sute de metri până acasă, unde părinţii şi fraţii lui îl aşteptau.

În urma accidentului, maşina s-a făcut praf în urma impactului violent, iar salvatorii n-au mai putut face nimic pentru tânărul român. Echipei de descarcerare i-a fost necesară o oră pentru a extrage din mașină trupul strivit al victimei.

loading...

Adrian locuia cu familia de 12 ani în Italia şi lucra într-o fabrică de încălţăminte.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com