Video – O moldoveancă de 36 de ani, mamă a trei copii, a fost ucisă din GELOZIE, de soţul ei italian

La sfârşitul săptămânii trecute, o crimă fără precedent s-a întâmplat în localitatea Cologna al Serio, provincia Bergamo din Italia. După o perioadă de 13 ani de căsnicie, o tânără moldoveancă de 36 de ani, mamă a trei copii, a fost ucisă cu sălbăticie de soţul ei, un bărbat de 47 de ani, scriu cei de la timisoarastiri.ro

Din primele cercetări de la faţa locului, se pare că soţul Zînaidei Solonari, sau Zîna cum o strigau prietenii, devenise foarte gelos şi un potenţial pericol pentru tânăra lui soţie.

Săptămâna trecută, Maurizio Quattrochhi fiind convins că Zîna are o relaţie cu altcineva, a făcut o criză de gelozie şi a devenit foarte agresiv cu soţia lui, motiv pentru care, aceasta a chemat carabinierii la locuinţa lor.

„Dacă pleci, te omor și apoi mă sinucid”, i-a spus Maurizio soției sale. Odată ce carabinierii au ajuns la locuinţa familiei, soţia a renunţat la plângerea făcută, doar că a hotărât să se mute, împreună cu cele trei fiice ale ei, la sora sa, scrie La Repubblica.

Doar că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul cu care a împărțit 13 ani din viață, a aşteptat-o în faţa locuinţei şi, cu un cuţit de bucătărie, a înjunghiat-o de două ori: în gât şi în piept. După ce a atacat-o, italianul a fugit, lăsându-şi soţia să se stingă pe caldarâm. Tânăra mamă a fost găsită de sora ei care a chemat imediat o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

loading...

După mai puţin de 16 ore de la crimă, carabinierii l-au prins pe criminal între localitățile Calcio și Martinengo, apoi l-au dus la cazarma din Treviglio.

Sursă VIDEO: Timisoara TV Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul timisoarastiri.ro