Sfârşit tragic – Românul Cătălin Sustrean de 20 de ani dispărut în Austria a fost găsit fără viaţa într-o vie

Cătălin Sustrean, românul în vârstă de 20 de ani dat dispărut de părinţii lui într-un mic orăşel din Austria, a fost găsit mort într-o vie ce aparţine companiei pentru care lucra, scriu cei de la n1r.ro citând observator.tv

În data de miercuri, 2 octombrie 2019, mama lui l-a lăsat acasă, în oraşul Krems an der Donau din Austria. Atunci, a fost pentru ultima dată când cineva l-a mai văzut în viaţă pe Cătălin.

Observând că nu mai vine acasă, tânărul a fost dat dispărut de acasă şi a fost căutat cu disperare de părinţi şi de prieteni.

Aceştia au apelat la toate metodele, au reclamat dispariţia la Poliţie şi au lansat un apel pe Facebook, pentru cei care l-ar putea cunoaşte pe băiatul lor.

Din păcate, ieri după-amiază, tânărul român dispărut în Austria a fost găsit mort, într-o vie de la marginea oraşului. Articolul continua dupa reclame…

loading...

Conform celor de la observator.ro, mama lui Cătălin a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat că fiul ei a fost găsit fără viaţă.

De asemenea, prietenii lui Cătălin au postat numeroase mesaje de adio pe reţelele de socializare.

“Toți cei care te-am cunoscut am așteptat o veste bună de la părinți tai, să spună că te-au găsit și ești bine, dar am primit o veste rea. Dumnezeu să te odihnească”, a scris Luminiţa pe Facebook.

Tatăl lui Cătălin a anunţat că, împreună cu câţiva prieteni, a reuşit să obţină urgentarea anchetei poliţiştilor austrieci, pentru a se afla cauza morţii baiatului său.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar astăzi medicii legişi vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morţii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul n1r.ro