Un român rănit grav la muncă în Germania, a fost lovit în cap şi băgat în comă, când s-a întors în țară

Un român de 47 de ani lucra în Germania, pentru a oferi un trai mai bun familiei sale, dar a suferit un grav accident de muncă şi a ajuns să meargă în cârje. La recomandarea medicilor, muncitorul a fost nevoit să se întoarcă în România pentru a sta în concediu medical, scriu cei de la ziarulromanesc.de citând igj.ro.

Bărbatul s-a gândit să îşi viziteze fiul, dar pe drum s-a întâlnit cu nişte consăteni, care l-au convins să bea o bere împreună. Ajunşi la o terasă, un tânăr i-a cerut să facă cinste cu o bere şi să-l împrumute cu nişte bani, ştiind că acesta venise din Germania.

Din primul moment, bărbatul a refuzat şi a încercat să plece, doar că tânărul s-a supărat şi l-a lovit năprasnic cu piciorul în cap, deşi bărbatul era în cârje. Gorjeanul s-a prăbuşit la pământ, iar în cădere s-a lovit puternic la cap, suferind un grav traumatism cranian.

El se află acum în stare critică, iar medicii îi dau şanse foarte mici de supravieţuire.

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde a fost operat, dar medicii au transmis familiei că şansele de supravieţuire sunt minime deoarece are un hematom pe creier.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarulromanesc.de