Video – Cei şapte români care au tăiat urechea soţiei unui medic italian, au primit 65 de ani de închisoare

Anul trecut, în noaptea de 22 spre 23 septembrie 2018, şapte români au intrat în casa medicilor Carlo Martelli și Niva Bazzan din Lanciano (Abruzzo), să le fure banii aflaţi într-un seif din locuinţă, scriu cei de la observator.tv

Din informaţiile anchetatorilor se pare că la acea vreme, românii ar fi avut un pont, că cei doi soţi de profesie medici, aveau în casă un seif în care se afla o sumă mare de bani.

Românii au intrat în casă, i-au trezit din somn pe cei doi italieni şi au început să îi tortureze pentru a afla unde este seiful. Hoţii au întrebat unde se află seiful cu bani, iar pentru că nu au primit un răspuns, au început să îi tortureze pe cei doi medici. Bărbatul a fost lovit peste faţă de mai multe ori, iar soţia lui a fost bătută cu sălbăticie, dar pentru că nu a spus unde sunt ascunşi banii, hoţi au găsit o seceră şi au tăiat urechea soţiei medicului Carlo Martelli.

Realizând până la urmă că în casă nu se află niciun seif, aceştia au furat toţi banii pe care i-au găsit, dar şi câteva carduri şi s-au făcut nevăzuţi. Articolul continua dupa reclame …

‘Fiarele din Lanciano’, aşa cum au fost numiţi românii care au atacat familia de medici pentru a le fura banii, au primit ani grei de închisoare, chiar dacă s-au declarat nevinovaţi.

loading...

Tribunalul din Lanciano a decis condamnarea tuturor celor şapte români în cazul care a şocat Italia.

Astfel, pedepsele însumate primite de români sunt de 65 de ani de închisoare:

  • Alexandru Bogdan Colţeanu – 15 ani şi patru luni;
  • Marius Adrian Martin – 11 ani şi 4 luni;
  • Aurel Ruset – 10 ani;
  • Constantin Ţurlică – 10 ani;
  • Ion Cosmin Ţurlică – 9 ani şi patru luni;
  • Bogdan Ghiviziu – 8 ani;
  • Gheorghe Traian Jacota – 10 luni.

Sursă VIDEO: Telemax Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv