Italia – Mihaela Roua a murit înjunghiată de iubit. Era frumoasă şi plină de viaţă, mamă unei fetiţe de numai 6 anişori

O crimă fără precedent s-a întâmplat acum două zile în Nereto, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo din Italia. Românca Mihaela Roua de 32 de ani, era rezidentă de mai mulţi ani în Italia, locuind de 6 ani împreună cu iubitul ei Cristian Daravoinea de 36 de ani şi fetiţa lor de numai 6 anişori.

În ziua de miercuri, femeia a fost găsită fără viaţă, înjunghiată de mai multe ori în piept. Românca noastră lucra într-un magazin de cămăşi, la Corropoli, o localitate învecintă. În fiecare zi, aceasta pleca acasă în pauza de masă şi, ca în fiecare zi, trebuia să-şi ia fiica de 6 ani din staţia autobuzului şcolar, apoi să se întoarcă împreună la muncă.

Conform celor de la observator.tv care citează ediţia online emmelle.it, alarma a fost dată de colegi şi angajatoare, îngrijoraţi că Mihaela nu a revenit la serviciu şi nu mai răspundea nici la telefon.

În acel moment, o echipă de pompieri din Nereto şi angajatoarea femeii s-au deplasat la apartamentul de la etajul patru al clădirii din Viale Europa,
au forţat uşa de intrare şi i-au găsit trupul fără viaţă pe podeaua din bucătărie, într-o baltă de sânge.

Din primele informaţii, crima a fost comisă între orele 12:30 și 13:30. Articolul continua dupa reclame …

loading...

“Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni.

După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a declarat angajatoarea româncei.

Odată descoperită crima, primul suspect a devenit concubinul româncei, Cristian Daravoinea, acesta fiind de profesie şofer de TIR, fiind de negăsit în acel moment.

Iubitul româncei, Cristian Daravoinea, a fost prima persoană suspectată de uciderea Mihaelei. Doar că bărbatul de 36 de ani, de profesie şofer de TIR, era de negăsit. După mai multe ore de căutări, acesta a fost găsit pe o plajă din localitatea Alba Adriatica, într-o Mazda parcată lângă un hotel.

Bărbatul era rănit şi se presupune că şi-a făcut singur rău, încercând să-şi pună capăt zilelor. A fost internat într-un spital din localitatea Giulianova, unde este păzit de carabinieri.

Mihaela Roua, o femeie frumoasă şi plină de viaţă

Colegii şi prietenii Mihaelei sunt şocaţi de ce s-a întâmplat. Nu le vine să creadă că tânăra de 32 de ani, o femeie frumoasă, plină de viaţă şi mama unei fetiţe de numai 6 anişori, nu mai este.

Cu ochii în lacrimi, o prietenă spune că Mihaela şi iubitul ei nu se mai înţelegeau şi că tânăra ar fi vrut să se despartă de bărbat.

“Au existat tensiuni între ei, iar cu ceva timp în urmă mi-a spus că sunt doar doi prieteni buni. Nimeni nu ştie ce anume a stat la baza acestei tragedii, dacă a fost un motiv economic, gelozie sau cine ştie ce altceva”, a declarat italianca.

Sursă VIDEO: Rete8 Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv