Tragedie! – Au MURIT în accident, la doar câteva MINUTE după ce au s-au căsătorit

O tragedie fără margini a picat ca un trăsnet peste o familie care se pregătea de o petrecere frumoasă şi nu de o îmormântare. O pereche de tineri proaspăt căsătoriţi au murit într-un tragic accident, după ce mașina lor s-a ciocnit cu o camionetă la doar câteva minute după ce și-au unit destinele, scriu cei de la stiri.aiudeanul.ro citând Daily Mail.

Tinerii Harley Joe Morgan, de 19 ani și Rhiannon Boudreaux Morgan, de 20 de ani, se cunoșteau încă din clasa a VIII-a. Conform declaraţiilor date de către poliţişti, tânărul conducea un Chevrolet din 2004 şi a intrat în coliziune cu o camionetă Ford F-250 din 2015, apoi a urmat tragedia. Accidentul s-a produs pe Autostrada 87, vineri, la ora 15:00, potrivit postului de televiziune KDFM.

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți, amândoi din orașul Vidor, a fost declarați morți la locul accidentului. Mama mirelui și sora acestuia care mergeau în spatele cuplului, au fost martorele cumplitei ciocniri.

Femeia purta îmbrăcămintea pătată de sânge când echipajele de poliție și salvare au sosit la fața locului. Ea a încercat să scoată trupurile tinerilor din mașina distrusă în accident. A declarat că a fost „cel mai urât coșmar” pe care l-a trăit din păcate în realitate. Ea a spus pentru postul de televiziune KDFM: „Tocmai s-au căsătorit. N-au trecut nici cinci minute de când s-au căsătorit. Singurul lucru pe care și-l doreau era să se căsătorească și să-și înceapă viața. Aveau atât de multe vise!”.

Sora tânărului, Christina Fontenot, a spus că tinerii își planificaseră și nunta pe data de 20 decembrie. Ei doreau să aducă acestui eveniment spiritul Crăciunului. Articolul continua dupa reclame …

loading...

Ofițerul stării civile care a oficiat ceremonia cuplului, s-a dus ulterior la locul accidentului pentru a pronunța decesul cuplului. Paradoxal, șoferul camionetei cu care s-a ciocnit mașina tinerilor nu a fost rănit, a declarat o sursă din poliție.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri.aiudeanul.ro