ANUNŢ! Iohannis pentru Dăncilă: “Nu vor exista tăieri de pensii și salarii”

În ultima jumătate de an, Viorica Dăncilă a spus românilor cu convingere, faptul că, dacă altcineva va lua frâiele guvernului, acela va tăia pensiile şi salariile. Acum, când a picat guvernul si se strâng rândurile opoziţiei pentru formarea altuia, Preşedintele Româniai vine cu o clarificare de natură să-i liniştească pe români, în privinţa viitorului lor financiar.

Iohannis, replică pentru Dăncilă: Nu vor exista tăieri de pensii și salarii

Viorica Dăncilă a cerut, vineri, liberalilor și președintelui Klaus Iohannis să își asume public că pensiile și salariile vor fi plătite la timp și vor fi majorate, conform legislației în vigoare. Fostul premier a adăugat că își dorește ca viitorul Executiv să acorde salarii decente medicilor și profesorilor în continuare.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca reacție la afirmațiile Vioricăi Dăncilă, că nu vor exista tăieri de pensii și salarii. ”Spun acest lucru pentru a contrazice o afirmație mincinoasă a pesediștilor”, a adăugat șeful statului.

”Aici vreau să fac o afirmație, și stiu foarte bine ce spun, cu toată claritatea – nu vor exista tăieri de pensii și salarii. Spun acest lucru pentru a contrazice o afirmație mincinoasă a pesediștilor. Repet, nu vor exista tăieri de salarii și pensii”, a declarat Klaus Iohannis.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiritv.ro