Tragedie! Avionul președintelui congolez s-a prăbușit, apoi s-a rupt în două şi a luat foc, iar toți pasagerii au murit carbonizați

O tragedie de proporţii a avut loc în Congo, într-o pădure din Maniema. O aeronava aparţinând preşedintelui din Republica Democrată Congo s-a prăbuşit, iar cei opt pasageri aflați în avion au murit carbonizați. Aeronava s-a rupt în două la impact și a luat foc, scriu cei de la cancan.ro

Din primele informaţii, avionul transporta membri ai staff-ului preşedintelui, a declarat vineri un consilier prezidenţial citat de Reuters.

În avion se aflau şoferul preşedintelui Felix Tshisekedi, un manager pentru logistică şi câţiva soldaţi. Ei se îndreptau spre capitala Kinshasa, când aeronava a dispărut de pe radar joi, după-amiază, la o oră după plecare.

“Nu există supravieţuitori. Cadavrele au fost toate carbonizate”, a spus consilierul Vidiye Tshimanga.

La televiziunile locale a putut fi văzută o mulţime de sute de susţinători ai lui Tshisekedi care au ieşit pe străzi, după ce ştirea a fost difuzată vineri dimineaţă, temându-se că prăbuşirea a fost o tentativă de lovitură de stat eşuată.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro