Veste Bună! După 4 luni de comă, Mihai Constantinescu și-a revenit, bea apă singur și a reușit să se ridice

O veste bună vine din partea apropiaţilor îndrăgitului artist, Mihai Constantinescu. Acesta se află internat de mai multe luni la Spitalul Floreasca şi de ceva vreme dă semne de revenire. Cadrele medicale de la Spitalul de Urgență Floreasca au declarat că artistul este mai bine, în prezent fiind hrănit pe gură, scriu cei de la wowbiz.ro

Evoluţia stării de sănătate a lui Mihai Constantinescu este considerabil mai bună. Conform celor de la România TV, informațiile doctorilor au fost confirmate şi de apropiați ai interpretului de muzică ușoară.

Un prieten al familiei Constantinescu a dezvăluit câteva amănunte interesante din viața artistului. „Mihai se simte mai bine. Este adevărat, e foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui, în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, a declarant prietenul de familie.

Și asta nu e tot. Același amic a continuat: „Mihai Constantinescu se reface în spital. De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum a băut apă singur, din cană. E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”.