ATENŢIE! Autorităţile germane confiscă mașinile de lux ale românilor cu ajutor social. Asta de Justiţie, nu vrăjeală ca la noi …

Germania este cunoscută ca fiind ţara unde toate legile sunt respectate şi nu există excepţii de la regulă. Cu doar câteva zile în urmă, o acţiune a Justiţiei germane a bulversat locuitorii din Duisburg.

Ce s-a întâmplat de fapt? În parcarea unui Job Center din orașul Duisburg, au venit autorutăţile germane şi au trecut la confiscarea următoarele mărci de autoturisme: Porsche, BMW Seria 5, Mercedes E-Class, Mercedes CLK și un Mercedes AMG cu 500 de cai, toate aparţinând unor asistaţi sociali veniţi din România.

Potrivit celor de la kmkz.ro, în Germania, legea e mai simplă decât la noi (de aia se și aplică) și spune că, atunci când te înscrii pentru ajutor social, dai o declarație pe propria răspundere că nu ai mașină mai scumpă de 7500 de euro. Nici pe numele tău, nici trecută pe numele altuia, cât timp încasezi ajutorul social.

Astfel, dacă te prind că ai pe numele tău o maşină de lux, te pun să o vinzi. Dacă te prind că o ai pe numele altcuiva, ți-o confiscă pentru falsă deținere și îți fac și dosar penal.

Legea aceasta simplă şi uşor de aplicat, ar fi bună şi la noi în România. Se pare că ar ajunge fără avere, cam toţi cei care şi-au trecut proprietăţile mobine şi imobile pe numele rudelor.

loading...

În momentul în care, legea ar fi aplicată si în ţara noastră, mai toţi politicienii şi “şmecherii” care au averile pe numele copiilor sau ale rudelor de gradul I, ar rămâne fără ele, fiind bune de confiscat. Rămâne de văzut dacă într-o zi, în viitorul apropiat, se va trece şi la confiscarea tututor bunurilor cumpărate din bani nemunciţi.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul kmkz.ro